Ce-mi zboara prin ganduri …

UDMR a câştigat prin proiectul de lege elaborat de ministrul pedelist al Educaţiei, Daniel Funeriu, tot ceea ce nu a reuşit să câştige începând cu anul 1990 şi până acum. Învăţământ în limba minorităţilor de la grădiniţă până la facultate, transport, cazare şi masă gratuite pentru elevii minoritari care nu pot studia în localităţile în care locuiesc, finanţare suplimentară pentru şcolile minorităţilor şi, mai ales, dreptul de a studia Istoria şi Geografia în limba maternă – toate aceste prevederi, inacceptabile pentru miniştrii Educaţiei de până acum, au fost înghiţite pe nemestecate de ministrul Funeriu.

Nici un preşedinte al României, premier sau ministru al Educaţiei nu a acceptat până acum să transforme în literă de lege solicitările integrale ale UDMR. Cererile maximale ale Uniunii sunt însă pe cale să fie consfinţite în noua lege a Educaţiei, a cărei dezbatere a început cu chiu, cu vai în Comisia pentru Învăţământ a Camerei Deputaţilor.

*Preluare partiala din JN.

Dupa cum bine spunea cineva: in lumea de azi, cel mai rau este sa fii barbat alb, crestin, de nationalitate majoritara si orientare sexuala normala. Toti cei care nu indeplinesc macar una din aceste conditii va fi „discriminat pozitiv” sub lozinca „respectarii drepturilor omului” si a „politically correctness”.

Comments on: "PDL accepta orice de la UDMR de dragul puterii" (2)

  1. Cine nu ar fi acceptat, cand vine vorba de UDMR, acest autobuz politic ?

  2. ‘minoritatile au drepturi, majoritatea nu, e secolul restrictiilor, indiferent ce crezi tu'(Parazitii)
    UDMR sunt de admirat, reprezinta interesele maghiarilor si le implinesc doleantele, romanasii nostrii sunt de o curvasaraie fara margini…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: